Rajz-Fotó és Ötletpályázat

 

„Tegyünk a jövőnkért! – Klímastratégia kidolgozása és szemléletformáló klímakampány Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás településein” című és KEHOP-1.2.1-18-2018-00227 kódszámú projektjének keretében megvalósuló

Rajzpályázat címe:

„Így neveld a felnőtteket klímatudatosságra”

Számodra mit jelent a klímaváltozás és a klímatudatosság? Mit tehetünk mi emberek? Hogyan alkalmazkodhatunk a klímaváltozáshoz? Hogyan mérsékelhetjük a klímaváltozást?

Kapos –menti Terület- és vidékfejlesztési Társulás, mint szervező a  „Tegyünk a jövőnkért! – Klímastratégia kidolgozása és szemléletformáló klímakampány Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás településein” című és KEHOP-1.2.1-18-2018-00227 kódszámú projekthez kapcsolódóan Rajz-Fotó és Ötletpályázatot hirdet két korosztályban 5-10, illetve 11-14 éves gyerekek számára.

A pályázat célja, hogy a gyerekek rajzokon, ötleteiken és képeken, keresztül megmutathassák, mit jelent számukra a klímatudatos gondolkodás, kifejezzék, szerintük mit lehetne tenni a klímaváltozás lelassítására és a változásokhoz való alkalmazkodás érdekében. A szervezők alkotásokban megfogalmazott, kreatív képi és írásban megfogalmazott véleményeteket, ötleteket várnak arról, mit kell máshogyan tenni ahhoz, hogy a bennünket körülvevő környezet, élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Jelentkezni 2021.05.10-ig a következő linken lehet: Jelentkezési űrlap

A pályázatok beküldési határideje: 2021.06.01.

További információkat és a pályázat részletes kiírásáról a projekt weboldalán és Facebook oldalán olvashat:

https://www.facebook.com/kaposmentiklimamester

Pályázati kiírás